Zo organiseer je een origineel bedrijfsfeest

Heb je de taak om een ​​bedrijfsevent organiseren waar je personeel dol op zal zijn? In deze blogpost krijg je tips voor het organiseren van een bedrijfsevenement waar iedereen van zal genieten.

Bedenk wat voor soort evenement je wilt houden: teambuilding, vakantiefeest of bedrijfspicknick?

Nu de koudere maanden naderen, is dit het perfecte moment om een ​​origineel bedrijfsevenement voor je personeel te plannen. Maar wat voor soort evenement moet je houden? Een teambuilding oefening? Een feestdag? Of een bedrijfspicknick? Als je het moreel een boost wilt geven en iedereen als een team wilt laten samenwerken, dan is een teambuilding-oefening ideaal. Als je je medewerkers tijdens de feestdagen op iets bijzonders wilt trakteren, dan is een vakantiefeest perfect.

Bedenk een thema waar iedereen enthousiast van wordt

Je kunt niet fout gaan met een beetje gezonde concurrentie. Het organiseren van een origineel personeelsfeest waarbij teams het tegen elkaar opnemen in een vriendschappelijke wedstrijd, zal iedereen ongetwijfeld enthousiast maken. Bedenk teams op basis van afdeling, of wijs willekeurig medewerkers toe aan groepen. de opties voor games zijn eindeloos, maar probeer iets te kiezen dat iedereen zal laten schitteren. Als je vastzit aan ideeën, zijn bedrijfsbrede favorieten zoals charades, speurtochten of minute-to-win-it-uitdagingen altijd een succes.

Kies een locatie die past bij het budget en aantal aanwezigen

Als het gaat om de selectie van evenementenlocaties, zijn er een paar belangrijke factoren die u in gedachten moet houden. Eerst en vooral is het budget – zorg ervoor dat u weet hoeveel je realistisch kunt uitgeven aan een zaalhuur voordat je begint met zoeken. Houd daarnaast rekening met het aantal deelnemers dat je op het evenement verwacht; dit zal helpen om potentiële locaties te beperken die te groot of te klein zijn voor uw behoeften. Zodra je deze basiselementen hebt overwogen, kun je beginnen met het verkennen van verschillende soorten locaties die passen bij het thema en het doel van je evenement.

Kies leuke activiteiten waar iedereen aan mee kan doen

Het organiseren van een bedrijfsevenement voor personeel hoeft niet stressvol te zijn. Sterker nog, het kan heel leuk zijn als je de juiste activiteiten kiest. Hier zijn enkele ideeën voor leuke activiteiten waaraan iedereen kan deelnemen: Maak er een pot van en laat iedereen zijn favoriete gerecht meenemen.  Zo bespaar je niet alleen geld op catering, maar het is ook een geweldige manier om iedereen erbij te betrekken en nieuwe dingen te proberen. Je bedrijfsevenement is zo goed als de foto's en video's die je er tijdens maakt! Zorg ervoor dat je je harde werk documenteert met veel foto's en video's. Openhartige foto's van werknemers die plezier hebben, zullen voor geweldige inhoud zorgen, dus wees niet verlegen om zelf aan de slag te gaan.

Related Posts