Aleppo zeep voor huid en haar

In Europa heeft 39% van de bevolking last van een gevoelige huid. Over het algemeen hebben vrouwen er vaker last van dan mannen. Om ervoor te zorgen dat je huid een extra hydraterende boost krijgt, is het van belang om gebruik te maken van natuurlijke zeep. Dit kan bijvoorbeeld Aleppo zeep voor huid en haar zijn. Aleppo is een biologische zeep om jouw huid te laten stralen! 

Wat is Aleppo zeep?

De Aleppo zeep is een handgemaakte biologische zeep. De zeep is hard en deze dien je zacht te maken door middel van water. De exacte oorsprong van de zeep is onduidelijk. Wel is de naam van de zeep afkomstig van de stad Aleppo in Syrië. Deze zeep staat ook bekend als savion d’Alep, laurierzeep of de Syrische zeep. De zeep heeft een kenmerkende geur, namelijk de geur van laurier. Hierdoor is de Aleppo zeep goed te herkennen. De Aleppo zeep kun je verkrijgen bij de drogisterij. 

Arganolie

Voor de haren kun je veel verschillende producten geven met arganolie. Zo is de Aleppo zeep ook verkrijgbaar met arganolie. Arganolie helpt tegen een droge huid, maar ook voor het verminderen van rimpels. Ben jij nou op zoek naar een Aleppo zeep waar arganolie in verwerkt is? Dan kun je deze al verkrijgen vanaf € 11,95! Dit product is 100% natuurlijk, waardoor dit niet schadelijk zal zijn voor je huid of haar.

Hoe kun je Aleppo zeep herkennen?

Hoe gek het ook klinkt, Aleppo zeep kun je herkennen aan het schuim zodra het in aanraking komt met water. De zeep geeft namelijk nauwelijks schuim. Dit betekent dat er geen palmolie of kokosolie in verwerkt is. Wil jij zeker weten dat er geen palm of kokosolie in zit? Doe dan een drijftest!

Aleppo zeep gebruiken voor de haren

Aleppo zeep is geschikt voor de haren. Het reinigt je haren, maar zorgt er ook voor dat je hoofdhuid kalmeert. Deze producten worden daarom ook zeker aangeraden aan mensen met een gevoelige of droge hoofdhuid. Het is belangrijk om je haren niet vaker dan 3x per week te wassen. Dit betekent dat je het beste je haren om de dag kunt wassen. Zo zorg je er namelijk voor dat je haren kunnen ademen. Doe je dit niet? Dan kunnen je haren afbreken. Het afbreken van de haren gebeurt vaak wanneer het haar dood is en omdat niet de juiste voedingsstoffen krijgt. 

Related Posts