Zakjes aanschaffen voor het opbergen van producten 

Als jouw onderneming kleine producten verkoopt, dan is het enorm belangrijk dat deze kleine producten goed opgeslagen worden. Zoals je waarschijnlijk zelf al weet, kunnen kleine producten enorm makkelijk kwijt raken, vooral als je over een zeer groot magazijn beschikt. Het is dus erg belangrijk dat je deze kleine producten op de juiste manier opslaat, maar ook dat je ze voorziet van een herkenbaar of scanbaar label zodat je de producten ook weer terug kan vinden. Het opslaan van kleine producten kan je op allerlei verschillende manieren doen. In dit artikel lees je meer informatie over hoe jij het beste kleine producten op kan slaan. 

Gripzakken aanschaffen 

Wanneer je erg veel kleine producten zoals naalden of knopen hebt, dan is het erg vervelend als je deze producten los in een bak moet leggen. Daardoor kunnen de producten ook beschadigd raken. Daarnaast is het ook niet echt fijn voor de werknemer die de bestelling moet verwerken en inpakken. Het is daarom raadzaam om verschillende soorten gripzakken aan te schaffen waar de kleine producten tijdelijk in opgeslagen kunnen worden. Gripzakken kan je het beste aanschaffen bij een groothandel die zich voornamelijk richt op het verkopen van verpakkingsmaterialen. 

Kartonnen stazakken 

Stazakken worden tegenwoordig niet alleen gebruikt voor het verzenden van producten, maar ook voor het opslaan van kleine producten. Dit moeten zeker geen enorm kleine producten zijn zoals knopen, maar eerder producten zoals veters of snoep. Het is belangrijk om verpakkingen van papier aan te schaffen aangezien de verpakking hoogstwaarschijnlijk in de prullenbak beland. Kartonnen stazakken zijn meestal van recyclebaar karton gemaakt en zoals je inmiddels wel zal weten is dit beter voor het milieu dan plastic stazakken. Houd er wel rekening mee dat je meer kwijt bent voor kartonnen stazakken dan voor plastic stazakken

 

Waar kan je verpakkingsmaterialen aanschaffen?

Als je verpakkingsmateriaal wilt aanschaffen, dan is het enorm belangrijk dat de verpakkingsmaterialen van uitstekende kwaliteit zijn. Je hebt de verpakkingen namelijk nodig voor het opslaan van producten, maar ook voor het verzenden van producten naar de klanten. Verpakkingsmateriaal van kwaliteit vind je alleen bij groothandels die zich richten op het verkopen van verpakkingsmaterialen. Daarnaast weet je ook dat je de juiste service krijgt en dat is natuurlijk ook enorm belangrijk. Houd er wel rekening mee dat je duurder uit bent als je geen verpakkingen aanschaft bij een groothandel, maar bij een andere winkel. Als je veel verpakkingsmaterialen in één keer koopt, is het in de meeste gevallen direct een stuk goedkoper. 

 

Related Posts