Inkt kopen voor je printer

Het komt vaak voor dat de printer inkt op is van je printer. Vooral als je een printer op kantoor gebruikt is de kans groot dat deze snel opgaat. Vroeg of laat moet je dus printerinkt kopen en kan dit zorgen voor veel verwarring. Waar koop je printerinkt? En welke cartridges moeten in welke printer? Dat zijn vragen waarover je goed na moet denken, anders is de kans groot dat je een fout maakt. Er zijn ook een aantal aandachtspunten waar je rekening mee moet houden als je printerinkt koopt. Waar moet je allemaal op letten? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er meer over te weten komt.

Waar koop je cartridges?

Je kunt cartridges vaak bij de dichtstbijzijnde supermarkt kopen, maar hier heb je weinig keuze. Online je printerinkt kopen is een stuk handiger, omdat je een ruim aanbod hebt in cartridges en toners. Ze geven hier ook veel meer informatie over de producten en je kunt speciale merken kopen. Zoek je naar hp 364 multipack? Dan hoef je alleen maar het zoekwoord in te vullen en krijg je een grote lijst met diverse aanbieders. Vergelijk deze met elkaar en zoek naar de meest betrouwbare aanbieder.

Welke cartridges passen? 

Het is van groot belang om te kijken naar welke cartridges of toners precies passen in je printer. Het is namelijk niet heel handig als je de verkeerde cartridges koopt en dat deze niet passen in je printer. Heb je een printer van HP? Dan is het verstandig om een HP cartridge te kopen, zodat je zeker weet dat het past. Je kunt ook het modelnummer van je printer controleren, zodat je zeker weet dat je de juiste printer inkt koopt. Veel mensen kiezen voor huismerk cartridges, maar vaak is het beter om te gaan voor een specifiek merk. Dit is beter voor de kwaliteit van de inkt, maar ook voor je printer.

Het formaat

Het formaat van de cartridge is ook iets waar je goed naar moet kijken. Je kunt namelijk kiezen voor het standaard formaat, maar hier heb je niet veel aan als je de printer veel gebruikt. Een XL formaat is veel handiger als je iedere dag de printer gebruikt. Voor een printer op kantoor is een XL formaat cartridge onmisbaar. Het is ook verstandig om meerdere cartridges te kopen, zodat je voldoende op voorraad hebt. De inkt van de printer gaat namelijk behoorlijk snel en een voorraad is dan altijd handig.

 

Related Posts