Ga jij binnenkort fietsen door de bergen van Frankrijk?

Als jij binnenkort op vakantie gaat naar Frankrijk en daar een toch wilt maken door de prachtige bergen dan ga je zeer waarschijnlijk een mooie tijd tegemoet. De bergen van Frankrijk zijn wereldwijd in trek aangezien het een zeer prachtig natuurgebied is. Wanneer je gaat fietsen door de bergen van Frankrijk is het belangrijk dat je bepaalde zaken op orde hebt. Er is namelijk niemand in de omgeving die jou kan helpen als je problemen hebt met je fiets. In dit artikel vind je meer informatie over de zaken die jij zeker weten op orde moet hebben voordat je op pad gaat met je fiets.

 

Zorg dat je telefoon goed opgeladen is 

Als jij aangesloten bent bij een Nederlandse provider dan heb je zelfs in het zuiden van Frankrijk een goed bereik. Tijdens het fietsen in de prachtige bergen van Frankrijk kunnen er natuurlijk ook ongelukken ontstaan. De kans is dan aanwezig dat je zelfs naar het ziekenhuis toe moet, maar als je geen telefoon bij je hebt dan kun je erg moeilijk de hulpdiensten inschakelen. Daarom is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de batterij van je telefoon volledig opgeladen is en zeker lang mee kan gaan. 

 

Neem een EHBO doos mee 

Zoals je weet is er altijd een kans aanwezig dat er een ongeluk ontstaat als je gaat fietsen in de prachtige bergen van Frankrijk. Gelukkig hoef je in de meeste gevallen niet afgevoerd te worden met de ambulance en kan je vaak jezelf helpen. Je hebt hier dan wel een EHBO doos voor mee hebben. Daarom is het handig en belangrijk om een EHBO doos te bevestigen aan je fiets voor noodgevallen. 

 

Vergeet je reparatieset niet!

Tijdens het fietsen in de prachtige bergen van Frankrijk kan er natuurlijk wat kapot gaan aan je elektrische fiets heren. Het is dan niet fijn als je terug moet lopen, want soms moet je dan tientallen kilometers teruglopen en dat is niet te doen. Vooral niet als het om een bergachtig gebied gaat zoals nu. Als je slim bent dan bevestig je naast een EHBO-doos ook een reparatieset aan je fiets. Met een reparatieset kan je vrijwel alles aan een elektrische fiets heren (de)monteren. Of het nou het vastzetten van een bout is of juist het plakken van een band, het kan allemaal als je een reparatieset bij je hebt. 

 

Related Posts